Новини

Благодійним фондом "Мрія України" в червні 2022 року надано гуманітарну допомогу у вигляді засобів особистої гігієни.

     У зв'язку із широкомасштабною збройною агресією російської федерації проти України за даними Міжнародної організації з міграції понад 7,1 мільйонів людей в Україні стали внутрішньо переміщеними особами.
    На сьогодні в Івано-Франківській області офіційно зареєструвалися понад 143 тисячі внутрішньо переміщених осіб. Однак це далеко не всі люди, котрі прибули на Прикарпаття через бойові дії. Більша частина з них проживають без реєстрації. А також нараховується понад 83 тисячі інвалідів, в тому числі більше 6 тисяч дітей-інвалідів. Та є багато сімей малозабезпечених і таких, які потребують опіки та піклування.

   Тому нашим обов'язком є хоча б трохи підтримати цих знедолених людей. Завдяки закордонним партнерам ми змогли надати підтримку у вигляді засобів особистої гігієни (пральні порошки, миючі засоби, зубні пасти, ватні палочки, ватні диски, гелі для душу, шампуні, мила, креми дитячі, гігієнічні прокладки, памперси, серветки вологі та паперові, станки для гоління) ста сім'ям.
     Надіємося, що це тільки початок  нашої допомоги в цей важкий час для українців і віримо, що мрія України- здолати лютого ворога здійсниться!
             Слава Україні! Слава Героям! 

Надання гуманітарної допомоги у вигляді одягу, взуття, іграшок, постільної білизни та ін.

    З огляду на складні обставини, у яких опиняються люди, які покидають свій рідний дім, або й залишаються без нього; в яких немає ніякої іншої підтримки, окрім держави, яка не в силі в цей важкий час належно забезпечити всіх хоча б мінімальною допомогою, фонд "Мрія України" організовував протягом травня-липня 2022 року надання їм матеріальної підтримки у вигляді гуманітарної допомоги (одяг, взуття, іграшки, постільна білизна та ін.). Допомога надавалася для внутрішньо переміщених осіб, осіб з інвалідністю та інших осіб, які мають в цьому потребу. 
        Нас не здолати! Слава Україні!

Комунальне некомерційне підприємство "Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області " також отримало гуманітарну допомогу

       Відбулася передача гуманітарної допомоги у вигляді медичного одягу та медичних засобів для даної лікарні.

      Ця допомога передбачена не тільки жителям району, але й людям, які через війну були змушені шукати прихистку на Прикарпатті.

          Ще раз щиро дякуємо нашим партнерам за те, що вони надають підтримку в такий складний для України час. 

           Разом до перемоги!

Комунальне некомерційне підприємство "Долинська багатопрофільна лікарня" Долинської міської ради Івано-Франківської області отримало гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів та медичний одяг

#  Щоденно сотні і тисячі осіб потребують якісної та повноцінної медичної допомоги. Тяжкі хвороби, побутові та професійні травми, нещасні випадки - це лише невеликий перелік пробем, з якими стикається населення нашої країни. На жаль, актуальна ситуація в Україні створює величезну кількість перешкод на шляху отримання належного медичного забезпечення. 

  Завдяки нашим міжнародним спосорам ми змогли допомогти даному медичному закладові підтримати найбільш незахищених представників нашого населення.

    Ми віримо у те, що необхідно боротися до останнього за добробут, за активне і здорове життя кожного з нас. Ми і надалі будемо робити усе, що в наших силах, щоб надходження гуманітарної допомоги не припинялося та збільшувалося.

    Все буде Україна!


Відвантажено гуманітарну допомогу в Харків

   Відвантажили допомогу для підтримки жителів Харкова в непростий для України час.

     Тримаймося разом! 

  У цей доленосний і важкий час для України потрібно зрозуміти, що разом ми сила! Разом ми точно все переможемо!

     В квітні 2022 року отримали гуманітарну допомогу від закордонних партнерів 

      Нашим фондом отримано гуманітарну допомогу від іноземних друзів та партнерів, які щиро її збирали і готували для підтримки осіб та закладів, де цієї допомоги зараз потребують найбільше.

     Ми отримали медикаменти та медичний одяг для медичних закладів; одяг, взуття, іграшки, засоби особистої гігієни та інші побутові приладдя для внутрішньо переміщених осіб, інвалідів та осіб, які мають в цьому потребу.

    Щиро дякуємо за надану допомогу та підтримку. Разом ми обов'язково переможемо.

 Слава Україні! Героям Слава!

© 2022 БО "МБФ "МРІЯ УКРАЇНИ", вул. Хмельницького, 25, м.Долина, Івано-Франківська обл., Україна, 77500
Створено за допомогою Webnode Файли cookie
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати